Tükendi
Gelince Haber VerFıstıklı Dolama (Sarma) Gaziantep'li baklava ustalarınca, tamamen Gaziantep yöresinde ki hammaddeler ile özenle seçilerek yapılmaktadır.
El açması incecik hamuru, En kaliteli Antep Fıstıkları ve taş fırınlarla buluşması ile Tahmis Baklava'nın Fıstıklı Dolama'sı sizlerle...
Fıstıklı Dolama (Sarma) Siparişleriniz için Havale ve Kredi Kartı Yöntemleri ile Satın Alabilirsiniz.
İçindekiler: Yumurta, Un, Sadeyağ, Antep Fıstığı, Şeker,Nişasta
Tavsiye edilen tüketim süresi: Yaz aylarında 2 gün içerisinde, Kış aylarında 3 gün içerisinde tüketilmelidir.
Saklama Koşulları: Serin ve rutubetsiz ortamda muhafaza ediniz.
Hatırlatma: Baklava ürünlerimizde doğal şeker kullanıldığı için şekerlenme yapabilir.
Hiç bir katkı malzemesi ve koruyucu malzeme içermez.