Havuç Dilimi Baklava

1.100,00 TL
900,00 TL
%18
İndirim

Vip Kargo seçeneği ile İstanbul, Ankara ve İzmir'e (Belirli İlçeler) 24 saat içerisinde, Diğer illere ise Yurtiçi kargo ile Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cumartesi aynı gün, Perşembe ve Cuma günü verilen siparişler Cumartesi günü kargolanır. Sizde tatlılarımızdan Satın almak ve sipariş vermek için ürün kilo seçerek fiyatları görerek sepete ekleyebilirsiz.

4000 TL ve Üzeri Sipariş Siparişlerinizde Ücretsiz Kargo

Gramaj
Havuç Dilimi Baklava

Havuç Dilimi Baklava

Tatlı düşkünlerinin hayali: Havuç Dilimi Baklava! Bu özel tatlı, ince katmanları ve antep fıstığı iç dolgusu ile her ısırıkta büyüleyici bir lezzet sunar.

İçeriği:

  • İnce katmanlı hamurlar, geleneksel usullere sadık kalınarak özel bir şekilde kesilir.
  • İç dolgu olarak taze antep fıstığı kullanılır, her ısırıkta taptaze bir aroma sunar.
  • Tatlı şerbet, lezzeti mükemmel bir dengeye taşır.

Neden Havuç Dilimi Baklava?

  • Geleneksel bir tarifle özenle hazırlanır.
  • Antep fıstığı iç dolgusu, her ısırıkta lezzet patlaması yaratır.
  • Tatlı şerbetle buluşan bu özel tatlı, özel günlerin vazgeçilmezi olmaya adaydır.
  • Aileniz ve misafirleriniz için tatlı bir sürpriz sunar.

Havuç Dilimi Baklava'yı deneyin ve tatlı bir serüvene çıkın!


Havuç Dilimi Baklava Gaziantep'li baklava ustalarınca, tamamen Gaziantep yöresinde ki hammaddeler ile özenle seçilerek yapılmaktadır. El açması incecik hamuru, En kaliteli Antep Fıstıkları ve taş fırınlarla buluşması ile Tahmis Baklava'nın Havuç Dilimi Baklavası sizlerle...

İçindekiler: Un, Yumurta, Şeker,Nişasta, Antep Fıstığı, Kaymak, Sadeyağ

Tavsiye edilen tüketim süresi: Yaz aylarında 2 gün içerisinde, Kış aylarında 3 gün içerisinde tüketilmelidir.

Saklama Koşulları: Serin ve rutubetsiz ortamda muhafaza ediniz.

Hatırlatma: Baklava ürünlerimizde doğal şeker kullanıldığı için şekerlenme yapabilir.

Hiç bir katkı malzemesi ve koruyucu malzeme içermez

Garanti Bilgisi
Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçiniz.
Teslimat Bilgisi
Gaziantep
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.